Om oss

Om oss på Tornbo Begravningsbyrå

Varmt välkommen till oss på Tornbo Begravningsbyrå – en begravningsbyrå som funnits till stöd för anhöriga i sorg i Hörby sedan början av 1900-talet.

Här möter du Ann-Jeanette, en känd Hörbyprofil med stor empati och erfarenhet av många olika typer av begravningar. För många är det första gången man ska planera en begravning och Ann-Jeanette lyssnar och vägleder dig så att du kan känna dig trygg.

Det personliga mötet är mycket värdefullt för att förstå vilka behov du och övriga närstående har. Alla begravningar ser olika ut och vi hjälper dig precis så mycket eller lite du önskar.

Att få ta avsked är viktigt för sorgeprocessen och minnet av en begravning bär man med sig hela livet. Det är viktigt att begravningen blir så bra som möjligt, så att du och alla andra som var med kan minnas den med tillfredsställelse.

Vid ett dödsfall uppstår även juridiska frågor och där samarbetar vi med erfarna jurister från Verahill. De kan både svara på familjejuridiska frågor och hjälpa till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF